Kawan2 yg saya Sayang

Saturday, December 19, 2009

Aku Penat!

Huuhh... *sigh*
Saya dah penat...

Penat dengan kakak saya yang sorang tu.
semua benda yang saya buat pun salah.
Tak tahulah apa masalah dia sejak kebelakangan ni
benda kecik pun nak mengamuk membebel...

Awek yang duduk sebilik dengan saya pun dah mula tertekan.
apatah lagi sekarang dia tengah menganggur.

skang ni saya lebih banyak memerap dalam bilik.
sebab takut nak keluar...
asal keluar je mesti ada benda jadi isu yang nak dibebelkan dia
saya tak tahu mana silapnya.
buat salah... tak buat salah
buat tak tahu lagilah salah...

Rumah dah super bersih dan kemas pun dia bising kata saya dan awek sebilik ngan saya tak reti kemas rumah...
saya masak macam ni salah... saya masak macam tu salah..
saya tak masak lagilah salah!
saya cuci baju lupa nak letak pelembut pun salah...
kalau tak cuci... sendiri mahu ingatlah... confirm sangatlah nak kena bel-bel-bel-bel...

what should I do now?
really tired lah dengan My sis ni...
tension sampai rasa nak OT sampai malam supaya dapat kurangkan lagi pertembungan dengan dia. sebab bila bertembung je... mesti ada isu yang dia nak bising dekat saya.


4 comments:

~lawrian_inSan BiAsa+peNconTeNg tEgaR~ said...

maybe dia PMS kot...


so sabo je la +_*

~lawrian_inSan BiAsa+peNconTeNg tEgaR~ said...

maybe dia PMS kot...


so sabo je la +_*

Kujie said...

tanda-tanda menopause le tu
( jgn dia baca ni sudah... )

Wanita yang akan memasuki masa menopause sering mengalami gejala emosional yang sering berubah2 seperti mental, masalah daya ingat, lekas marah, dan perubahan mood yang kadang2 dia sendiri tidak sedar

Lieza said...

hmmmm.. bykkan bersabar... mngkn dia ada masalah kot?