Kawan2 yg saya Sayang

Saturday, August 15, 2009

The song for Camie+Jeremy The Angel (AITDS)

Camie@Milly&Jeremy... in memory



Ngaa~~ suddenly Cik Kaseh masuk mood jiwang karat…http://emo.huhiho.com


Kelmarin… entah angin mana dah masuk dalam kepala Cik Donut, dia pergi download lagu 6ixth Sense masuk Lappy Cik Kaseh. So secara tak sengajanya lagu Khatimah Cinta ni pun termasuk le ke dalam minda seterusnya ke ruang jiwa Cik Kaseh (Ek Cheh~… sekali guna bahasa novel pula =))…

Cik Kaseh rasa lagu ni best jugak. Kira boleh layanlah~http://emo.huhiho.com

Bila hayati liriknya betul-betul… tiba-tiba Cik Kaseh terbayang diri ni jadi Camie yang kehilangan Jeremy(Enovel- Angel In The Devil suit). macam lagu ni Jeremy nyanyi untuk Camie. Ahh~~ sedihnya. Lagi-lagi bila terbaca semula chapter waktu Jeremy mati tu… sobs~~ chedihnya…http://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.comhttp://emo.huhiho.com (Ape ke sengalnya aku boleh layan terlebih dengan novel sendiri… huhuhu~)

So, Cik kaseh nak jadikan lagu ni sebagai lagu tema antara Camie+Jeremy the Angel.http://emo.huhiho.com



Khatimah Cinta - 6ixth Sense

Bintang Malam nyanyikan lagu
Rindu hatiku yang terpendam
Bintang malam lukis wajahku
Katakan aku pergi

Genggamlah cinta yang ku berikan
Simpanlah selalu dalam hati
Ku akan selalu dalam mimpimu
Menemani tidurmu

Sudahlah sudah
Ku harus pergi
Jangan kau tangisi aku lagi
Biarku bawa seluruh cintamu
Ku dakap dalam tidur panjangku

Peluk tubuhku
Kucup bibirku
Relakan saja aku pergi...


P/s : Untuk Camie+Dew punye lagu tema... entah... Cik Kaseh belum terfikir lagi. korang ada cadangan ke?




Tulus dari hati…


2 comments:

Princess said...

rse nye mcm nk nangis je dngr lgu ni..sdeh sngt.. huhuhu.. pndai la kak kaseh update lgu nih... nk ngis je..wa~ memng sesuai untuk camie and jeremy the angel..huhuhu

Sue said...

cik kaseh..

mmg kena ngan camie + jeremy the angel!

lagu tema camie + dew? pa yer tak terpikirkan lagi..

nnt klu dah tpikir akan diberitahu kelak! hahaha~~