Kawan2 yg saya Sayang

Sunday, August 9, 2009

Epilog AITDS...? Kaseh dah sent~

ok... ini entry ringkas...

sila ambil perhatian terutama yang setia mengikuti Angel In The Devil Suit...

Kaseh dah siap epilog nak dah send kepada semua yg mendaftar. tapi rasenya ada email2 yang tak boleh nak lepas. i don't know why... so, kalian semua sila check email masing2.

kepada yang dah dapat email n dah bace epilog... n dah pun bagi komen pada Cik Kaseh... tahniah n terima kasih. tahniah sebab korang bernasib baik sbb email tu lepas n trima kasih kerana menyokong saya selama ini...


Tulus dari hati…

28 comments:

Anonymous said...

time kasih .
dah dpt pon.
wat la sequel nya.
geram plak ngn madam juwietta tuh.
ishh ..
hiyak2..
dush3

Miss Kira said...

kira dah bca epilog aitds..
hehehe..
geram gla ngan mj..
camie n dew sweet sgt..
uat la smbgn cita ni

ijan@2 aka ummihakimi said...

wah...
nak jugak...
sent le kat addzie18@yahoo.com

Anonymous said...

ala...
wat la la sequel nye....
x puas ati nie...
apepon.....
thanxxx.....
-eyki-

eQin said...

hai k.kaseh..eqin da dpt da last episod for AITDS ni..huhuhu best gilew...plz wa sequel nye..hope sngt2...pape pon eqin skong AITDS ni..huk..huk...chaiyok2

TiEcA @ EkA said...

kt dlm emaik eka xde pon epilog dye?
y ade cume y kaseh ckp je..cerite AITDS xde pon?

Maya ranya said...

Prob sya pun mcm tieca..Yg ada cuma apa yg kaseh ckp je..The story takde pun?

Qyn Qyna said...

a'ah la kaseh...
qyn pn tak dpt epilog tu..
dah try bukak, tpi still tak dapat la.. dah download pn takleh..
takder story pn??

Kaseh Esmiralda said...

Tieca & Qyn: Cik Kaseh dah send semula.

Maya : send balik email awk... Cik Kaseh x dpt detect... yg mane satu... cuma tahu Maya pye Cik Kaseh send sekali dgn Tieca n Qyn...

TiEcA @ EkA said...

da dpt da..
thnx..
besh gile..
wt la sambungan...

;))

oh adiy said...

apebende la kaka aku mengarut ni..

Maya ranya said...

Kaseh,
email saya..Mya_imeiza@hotmail.Com

proaspurians92 said...

kaseh, knape kiter dapt email kaseh cakap2je.. epilognye tak ader..

Kaseh Esmiralda said...

Kaseh pun x pasti ape masalah sbenarnya yg korang x dpt file yg kaseh sent tu...

xpe... proaspurians92... u bg balik email u pada Kaseh... nnt Kaseh send semula k.

proaspurians92 said...

ni email kiter.. faathah_92@yahoo.com

jaz said...

cik kaseh,
epilog is nice!!!~ :)

sambungla lagi...hehe...
keep up the great job!~
gambate!

Qyn Qyna said...

wah!!!
kaseh!
thanx lar yer!
dah dpt pun..
heheh.. best ending dier..
tpi geram ngan mj la...
huhuhu.. gud job kaseh!

Yus said...

Kaseh,

Tolong htr epilog ke email saya (Yus)email sy...yus_klang@yahoo.com.my
Tolong ya send kt saya...try click org hijau tu tp URL block plak..
toloooog......nk tau ending....
huhuhu....dh follow citer ni dh...

Anonymous said...

salam kaseh......
tlg email epilog cite nie...
ieja_stress77@yahoo.com.my

thnxs sweety..

-ieja-

shahieyza said...

Salam...
Wp terlambat, nak mintak gak
epilog citer neh. hehe

Tolong ye, cik Kaseh...
shahieyza@gmail.com

luv you! muuaaach!!!

Anonymous said...

nak gak epilog 2!!!

nie e-mail sye:
nsh_violet159@yahoo.com

ejat said...

cik kaseh antar kat sy gak , sy nk jugak....sent kat e-mail nie ...plssssssss baby_ermameluv@yahoo.com.my

along_annuar said...

cik kaseh, saya pun berminat nk jugak....blh tak tlg send kat saya...nk sgt baca....

email saya
nabila_annuar@yahoo.com

Hana Kimi said...

kak kaseh
hana pon nak jugak
pliz sent ye?
tp mana nak baca full version
hana baru je follow blog ni

Waniezz Liv said...

Epilog ? Aikkk dah baca ke belum ni !! Haishhh hantar la juga pleaseeeee !!! Peminat setia cerita ni !!!
waniezzliv@gmail.com

Waniezz Liv said...

Haishhhh dah mcm ketinggalan ni hmmm :(
Tolong hantar kat saya juga pleaseee
waniezzliv@gmail.com

Anonymous said...

Blh x kalau Cik Kaseh hantar kat saya jugak? Saya baru je follow blog niey.. hantar kat email saya blh.. eiyka.shcaxendra.gmail.com.. kat mana nak baca full entry? Atau.. memang kena beli buku niey?

Kaseh Esmiralda said...

sayang-sayang semua...cite ni dah lama keluar novelnya...