Kawan2 yg saya Sayang

Tuesday, August 11, 2009

Dimana Cinta?


Dimana cinta,
dimanakah cinta kucari,
cinta tak mungkin aku beli,
tak mungkin juga aku curi...



hohoho~ ni apa kes tiba2 muncul ayat2 macam ni dalam entry Cik Kaseh??
why? nande nande??

entahlah... tapi yang pasti ada seseorang telah menyedarkan Cik Kaseh beberapa hari yang lalu.

CIK A : Cik Kaseh, kau ni betul tak normal!
CIK KASEH : apasal pulak?
CIK A : kau tak tingin nak berlaki ke?
CIK KASEH : ?????????

lepas tu Cik Kaseh pun mulalah terfikir bab ini... bukan bab rumah tangga tapi... betul ke Cik Kaseh ni tak normal??

yelah, orang lain yang seusia Cik Kaseh semuanya dah sibuk nak mulakan hubungan dengan somebody, berkawan dan saling mengenali pasangan hidup masing2. tapi Cik Kaseh ni langsung tak fikirkan bab2 macam ni.

siap nak mengelak daripada jalinkan apa-apa hubungan lagi adalah. nak kata Cik Kaseh anti dengan lelaki tu taklah (tapi maybe agak was2 mahu mempercayai lelaki). nak kata Cik Kaseh lesbian pulak... huhu~ minta dijauhkan. tidak sama sekali! cuma kadang2 tu bila otak tengah mereng mmg suka nyakat member2 dgn ayat2 yang ...tuuttt~... (tak leh cakap sbb ramai pembaca blog yang masih di bawah umur. hahaha~)

perkataan yang lebih tepat untuk Cik Kaseh saat ini ialah... saya suka bebas!. buat apa saja tanpa halangan. so... CINTA... aku harap kau hadir dimasa yang sesuai suatu hari nanti. moga tuhan bukakan pintu hati Cik Kaseh ni untuk terima somebody dalam hidup nanti. Insyaallah~ and i hope i'll find a true love. lelaki yang soleh dan boleh membimbing saya ke jalan yang diredhai oleh Allah.



p/s : Nak cari lelaki macam Laksamana Sunan... tapi itu semua mustahil di abad ke21 mcm sekarang ni... hurm~ cari lelaki macam Ryo-chan lah. hahaha~ putus fius!!


Tulus dari hati…

3 comments:

~:: Izzati ::~ said...

haha...
sis, sme sye nk llki cam Laksamana Sunan...
Terpikat hbs time bce trilogy, bagaikan puteri tuh...
:D

Miss Kira said...

hmmm..
gud luck r dlm perjalanan mencari sumone mcm ryo-chan..
hehehe

Lieza said...

wow.. laksamana sunan? mustahil ada pada abad ke 21 nih. tp yg penting biarlah serasi bersama.. ahaks? semoga berjaya dlm pencarian cik kaseh.. hihihi