Kawan2 yg saya Sayang

Sunday, July 26, 2009

PERHATIAN~

Hwaa~~~
Sedihnya Kaseh...
Korang semua ni kan langsung tak alert tau...

Penat2 kaseh buat EmailMeForm kat side bar tu... tapi korang masih tanye lagi cmne nak hubungi Kaseh utk dptkan epilog AITDS tu... huhuhu~

nevermind... so kepada semua pembaca terutama silent readers tu...sila ambil perhatian ya...

sila lihat side bar blog ini... di Kaseh 2 U, sila klik di bhg tersebut(kalau tak jumpa lg, sila buka mata besar2... lihat di bhg atas Blog Archive)

caranya mudah je... tinggalkan pesanan anda di situ dan Kaseh akan balas... lepas tu tunggu saja AITDS bab terakhir. k...

Hampir terlupa... jgn lupa tinggalkan nama dan umur sbb kaseh nak buat sedikit bancian. ~yoroshiku onegaisimasu~



Klik kat sini pun boleh juga


Tulus dari hati…

5 comments:

Princess said...

dah nmpak kak kaseh... sejak dri dlu dh tau..dh dftar pon..hikhikhik

MaY_LiN said...

alalala~
kaseh..
senyum cikit..
da nmpk kedut kat bwh mata tu..

Anonymous said...

hahaa..
kecik sgt .
tu yg x nmpk tu.

Anonymous said...

k.kaseh...
mcm mane nk tau yg kite dh daftar ke blom....?
owg antar e-mel.....
tp x pasti sampai ke x....
huhuhuhuhu.....
mcm mane erk....?
-eyki-

Kaseh Esmiralda said...

Eyki : nanti Kaseh check ur name... dun worry la... mesti sampai pye email tu... xde spam2 punye...

Kaseh x dptlah nak balas semua email yg sampai sbb bukannye sikit... so nanti kalau ade sesiapa yg tak dapat email last chap. AITDS tu juz email me again k...