Kawan2 yg saya Sayang

Monday, July 27, 2009

award dari Qyn~~




1-Nama sebenar awak?


-Kaseh Esmiralda... Owh~ sorry... nama betul x nak gtaulah. tapi nama pertama Kaseh ialah NURUL.



2-Awak dah berpunya ker belum?

-belum... (sapelah yg nak kat budak otak luar alam mcm aku ni... huhuhu~)



3-Kawan blogger yg awk suka?

-Hurmm~ selain org yg bg tagged ni... semua member blog Kaseh suke. =)



4-Warna kegemaran awk?

-Kaseh gilakan warna HIJAU & MERAH



5-Kenapa awk buat blog?

-saja suke2. actually dah buhsan dengan Friendster n My space... tp sbb paling utama coz aku kan suka menulis. so dengan adanya blog, bolehlah Kaseh meluaskan lagi ilmu serta menajamkan lagi skill penulisan... sambil2 usha blog penulis lain juga.



6-Kalau awk diberi untuk memilih, awk pilih keluarga atau cinta?

-ofcourse i choose my family. Cinta? cinta boleh datang dan pergi tapi keluarga mana boleh ditukar ganti.



7-Bestfwen awk?

-E-kin... dude~ i miss you la~~ lame gile kita x jumpa... (mujur skang dah ade member2 blog. x lah aku sepi sgt.)



8-Haiwan kesayangan?

-Kucing... Miko~~ my lovely neko-chan~ i'm really miss U jugak~!!



9-Award ini untuk?

-Kepada semua pelawat Blog Kaseh terutama yang setia membaca my E-novella.



Tulus dari hati…

1 comment: