Kawan2 yg saya Sayang

Thursday, July 30, 2009

Angel In The Devil Suit ~bab48~

Camie & Dew



Ps : bab terakhir dah settle. tinggal epilog saja. so anda semua yg dah daftar tu rajin2la usha email 5 hari dari sekarang ya... erm, mungkin juga seminggu lepas ni baru Kaseh send epilog utk korang... hehehe~(malasnya nak siapkan cepat2). & kalau masih ade yg tak tahu mcm mana nak daftar utk epilog tu sila usha side bar blog ni. klik pada mahkluk berskarft hijau yg asyik menari x henti2 tu. k...


Pss : ada yg kata cite ni mcm sambungan Koizora(sbb part yg waktu Jeremy mati tu)... hahaha~ wutever... Kaseh x kisah lagipun watak utk Dew,Jeremy n Camie pun mmg pelakon2 Koizora.


Psss : lastly... harap pembaca puas hati dgn cerita ni. apa yg Kaseh harap... setiap yg baik dalam cerita ni jadikanlah tauladan dan part2 yg buruk tu janganlah sesekali nak contohi. terutama pada adik2 yg masih di bawah umur tu(Kaseh tau ramai kalangan pembaca blog sy ni adalah remaja belasan tahun). ok, Chiow~





Tulus dari hati…

17 comments:

Princess said...

best nye.. kak kaseh..tabik gile ni...jiwang gak ek si taiko tu..wakakah..pepon.. best sngt n3 terakhir ni..jngn lupa anta cpt2 tau epilognye..hope sngt..

Ayu FirhaN said...

hehe.. bestnyer..
sy mmg ske sgt ngan miura haruma tu... heheh..

~:: Izzati ::~ said...

BEST sis...
haha, taiko jiwang!!!
:D

Yume Hime said...

best2..x sabar nak tgu epilog ngan ending die...

in_an

my5129 said...

isk..isk..kaseh mananyer makhluk berskaf hijau tu.. takde pun sy cari..ke mata sy ni tersalah scan.. tulun r nak gak epilog tu nak tau gak ending dia cmner..
ni email sy..
my5129@yahoo.com

nadia_fye69 said...

bez gler...nie email..nk epilog dy...
nadia_fye69@yahoo.com

Anonymous said...

nk tnya mcm mn nk bc epilog 2 ek??
x tau, n nk sgt bc epilog dia..
x syok bc tgantung nie..
nie email sy...
zanash_nianur@yahoo.com

zanash

Anonymous said...

mane makhluk berskaf hijau 2.
sedih nye kne tggu plak.
ni email saya
adlinaairil@yahoo.com

Kaseh Esmiralda said...

kepada semua pembaca yg nak tahu epilog cerita ni... sila selak blog archive satu persatu...

Cik Kaseh ada post entry epilog tu dalam blog...

Terima kasih kerana membaca dan mohon maaf sebab Cik Kaseh dah buang link AITDS dekat side bar... gomennasai~~

Anonymous said...

Akak nape xboleh nk send email ni...asyik stuck je...

plz email kt saya...epilog AITDS

Alya_Chezz@yahoo.com

Anonymous said...

Salam, maaf terlewat, tp nak tanya mcm mana saya nak baca AITDS1 yer?? tolong bagi tahu yer, rasa mcm keciciran baca AITDS2 tp x tahu jln criter AITDS1

Anonymous said...

masih boleh dapatkan lg ke citer ni???
ayumi_nazumi@yahoo.com

Kaseh Esmiralda said...

buku telah diterbitkan... dapatkan di kedai2 buku berhampiran ^^

Anonymous said...

erm, kak boleh x buat novel yg klakar skit? jgn la sedey je..penat la menangis..mak sye ckp, "nape menangis tu? sedey sgt ke?"..hahaha..ape2 pon sye wish good luck utk akak..tulis la novel lagi lepas ni..klau klakar, insya-allah sye akn beli..hehe =)

Kaseh Esmiralda said...

@anonymous : cite cik kaseh sedih ke?taklah sedih sgt kot....

izzah hazirah said...

nak mintak satu permintaan boleh?? boleh tak kalau novel ni ada sambungan yang kedua?? please :D

Kaseh Esmiralda said...

insya-allah ada...blom siap je...tengah fokus pada manuskrip lain =)