Kawan2 yg saya Sayang

Saturday, February 27, 2010

Apa Salah Aku???

Kenapa dia marah sangat?
Apa Cik Kaseh buat sampai dia terasa hati sangat??

Adakah sebab statement dalam blog tu sampai dia tak nak tegur aku?

Saya takde niat pun nak kutuk sesiapa
memanglah saya minat Jdorama
tapi saya tak kata pun saya tak suka artis korea.

Dah banyak kali saya baca balik entry tu...
tapi still tak nampak apa benda yang buat dia sangat marah pada saya.

I'm sorry if i'm wrong, friend
i'm sorry to all readers yang pernah terasa hati dengan setiap kata2 saya, baik dalam blog mahupun dalam YM, facebook, my sapace, friendster, twitter, GB... <-- macamlah aku aktif dalam semua laman2 sosial ni... huhuhu~

Apapun saya nak minta maaf untuk semua kesilapan lalu, kini mahupun yang mendatang... Saya bukan insan sempurna. maka saya cuba belajar melalui kesilapan2 yang saya telah buat.


4 comments:

violet said...

awatnyer cik kaseh???pe yg xkena?sabar2 jelah.....lain org lain caraner...kite sebagai manusia sabarlah....

mie said...

uiiks!!
itu macam pun ada ke???
lawk pula bila difikirkan balik...
heheheee

wAtashiwa Nemo-cHan said...

weh~~~~ dituju khas utk hakoo keh? alo lo lo.... mkcik nieh.... ko dgn hakoo pon nk sentap keh? aih.... pasnieh xleh nk sergah2 manjer dgn ko lah... seriau hakoo dah....

Kaseh Esmiralda said...

ahh~~ ko lah yg start dulu... ko pye komen tu aura mcm bengang ngan aku... huhh!