Kawan2 yg saya Sayang

Friday, March 1, 2013

Angel In The Devil's Suit...





Berkisah sedikit tentang ANGEL IN THE DEVIL'S SUIT yang telah selamat menjadi sebuah naskah novel... Buku ini sesuai untuk semua lapisan pembaca. 
Untuk kaum lelaki mahupun kaum hawa terutamanya... 
Untuk Si Ulat buku mahupun Si Otaku yang menggilai komik...
Untuk pencinta novel atau antis novel... 
Untuk peminat drama cerekarama di TV3 atau peminat drama Korea di KBS & SBS World...
Tapi untuk peminat drama JEPUN terutamanya...

Novel ini akan menemui anda di pasaran pada November 2011
Jadi jangan lupa untuk dapatkannya.

Boleh dapatkannya secara online di laman web rasmi Kaki Novel. Sila Klik di bawah.
Kaki Novel


Nak tahu kisah di sebalik tabir AIDTS?
sila klik link di bawah
Disebalik Tabir Angel In The Devil Suit

Segala kritikan dan cadangan membina amat saya alu-alukan selepas anda membaca naskah novel saya. jangan segan silu untuk email atau pm sy... lebih2 lagi yang dah pernah berchating dengan saya tu...



P/s : Kadangkala saya rasa macam tak sangka pula cerita ni boleh jadi sebuah novel. Tapi nak tak nak memang kena percaya gaklah sebab dah nampak depan mata. hehe~~

P/ss : Ada sebuah lagi manuskrip yang saya tulis untuk tujuan penerbitan tapi sampai sekarang pun tak ada syarikat penerbitan yang terima. Sedangkan buku ini langsung bukan dalam rancangan saya untuk diterbitkan. Ironi sungguh kan...



19 comments:

~:: niz ::~ said...

huwaaa...
dh kuar..
baru je dpt 4 bijik novel dr kaki novel tadi..
haha~

x sabar nk order yg ni plak~
hihi~

cograte sis~
:)

cik n.haliban said...

dah try mustread? :)

Miss Kira said...

tahniah!!!!!!!!!!!

Nur Khairani Mohd Thiyahuddin said...

Cool! Can't wait! Xsabar nk baca!

Hananorisa said...

wah..tahniah cik kaseh..=)

Hananorisa said...

wah..tahniah cik kaseh..=)

Bidadari Syurga said...

dah beli... suka tulisan kamu... gud luck ok.... lucu semua rasa dalam satu... tak sabar nak tunggu novel baru... kalau ada inform saya ya....

wAnNor said...

hai, even baru tahu cek kaseh kuar novel, tetap nk ckap congratz~
x sabar nk beli n baca..

YONG JIAO XIU said...

Hey Kasehhhhhhhhh!! bila masa post entry ni? tak nampak pun. kalau tak, dah lama kasi komen. huhuhu.
Yong dah beli novel Kaseh! hehehe, igt kaseh pun style macam Nurul Aini yang tak umum novel dah keluar.
Tapi tak sempat baca lagi. Novel yang kaseh komen kat blog yong tu pun tak sempat baca lagi, so tak leh nak buat review. huhuhuhu ada 17bijik novel yang belum bukak pembalutnya(tanda tak baca lagi)termasuk novel kaseh. Busy sangat now. tapi beli sebab takut novel tu habis.
Congrats kaseh sebab dah ada novel sendiri!
Nanti dah baca novel Kaseh, yong try luangkan masa buat review pasal novel tu ya. InsyaAllah...

Kaseh Esmiralda said...

terima kasih yong.... ^^
ada surprise dlm buku AITDS tu...jd cepat2 baca ye...hehehe

Alin Marlini said...

salam perkenalan kaseh. Kak Alin dah abih baca buku ni. Memang best giler. Pertama kali..kak alin terpikat dengan tajuk. macam baca buku novel inggeris (makan tahun nak abiskan) dalam bahasa melayu..hehehehe..memang seronok giler. teruskan usaha kaseh dengan penulisan camni lagik..

Kaseh Esmiralda said...

terima kasih kak Alin ^^
Kaseh akan teruskan menulis dan buat yang lebih baik dr AITDS...insyaallah~

~ Pelaut Rabbani ~ said...

Salam ziarah. Apa khabar?
Singgah dri Lautan Rabbani. :)

wawa abdullah said...

wow!! interesting.. i'allah nnt sy cari novel ni.. :)

Eiya Farihah said...

dah baca dah novel ni!! best sangat2!! rasa nak ulang balik baca :D

Cummie Mutang said...

Hi kasehhh.. Juz finish read ur novel.. Rs cam bce novel english plakk... Angel in the devil's suit. Upenye lm dh release nvl ni.. Mgkn lmbt smpi di certain area di swk ni.. Btw.. Sweet n sour story.. Pas sedih berair gak mata.. Pat epy tersengih2 smpi ke tlinga.. Hehhhe.. All the best to you...

Kaseh Esmiralda said...

thanx to all reader yang beri feedback... ^__^

Fatin Nadia said...

OMG OMG OMG!!!! This novel mmg gempak habisss! Time baca tu rasa nak gelak sampai nak terkeluar usus2 perut je rasanya. GOODJOB!!!! Thumbs up to you :*

Kaseh Esmiralda said...

Terima kasih @fatin nadia kerana sudi membaca n komen novel cik kaseh.. ^_^