Kawan2 yg saya Sayang

Wednesday, May 4, 2011

NoT@ $eR@buT....$%$#@


"...$%^&&**&^^^^@@##$..."

Serabutnya saya
macam dah tak lalu nak pandang manuskrip AITDS2
sebab cik kaseh dah mula rasa
plot yang saya tengah susun semakin rumit
(Sakit kepala aku tengok jalan cerita makin complicated) 

Orang macam saya ni 
memang berpotensi untuk merumitkan sesuatu perkara
(sebab tu cerita sume panjang berjela2..penat korang nak baca kan..huhuhu)

Cik kaseh nak minta maaf
AITDS2 kena kuarantin sekejap

nanti bila plot dah cantik
cik kaseh bagi korang baca balik ye...
babai
......

(✿◠‿◠)

7 comments:

YONG JIAO XIU said...

salam...
adeh kaseh..hehehe rindu gan dew nanti ni.
ha baiki segala wayar yang berselirat tu ye, takdela nti kaseh tersadung plk time nak bejalan tu.hehehe.

YONG JIAO XIU said...

ooo ye mana kaseh petik bunga tu ye?cantik lah. yg dbkl pya ke?hehehe. selalu npk love je org letak. nak belajar petik bunga gan kaseh blh?

Kaseh Esmiralda said...

DBKL pye bunga apa barang beb~~
ni Super Junior yang bg nih...

kuikuikui~~ copy paste je yunk...x susah pun...

YONG JIAO XIU said...

hehehe rupa2nya. igt td main petik kat dbkl je.
ooo nti klo ada isu pasal bunga blh main petik gan kaseh la plk.gee thanks cz ajar cara petik bunga ni.

YONG JIAO XIU said...

kaseh? where r u? mana menghilang ni? lamanya dia tak ada. anyway nak say thanks cz bagi petik bunga. Saya dah petik ni.
ni entry pasal petik bunga kaseh..
http://seorang-yong.blogspot.com/2011/06/aku-petik-kat-taman-penjerit-yang-sunyi.html

Shazlianie said...

asalammualaikum..
Saya suka karya akk,karya akk memang gempak giler.Saya suka2.Saya nie
baru je nak berjinak2 baca novel.

So tak banyak saya tahu tentang harga biasa novel dan tempat utk membelinya.Saya amat tertarik ngan Karya akk Angel in Devil Suit dan ingin membelinya btw Chaiyokk akk!!!!
Do your best cuz i gonna wait more from you hehehe

Kaseh Esmiralda said...

Thnx adik =)
BTW kalau susah nak dptkan AITDS, akak boleh tlg dapatkan...inbox je akak kat FB k...