Kawan2 yg saya Sayang

Sunday, July 25, 2010

Sebuah Karutan Pendek

gambar hiasan yang tiada kaitan dengan entri...
rindu zaman kanak2 yang bebas tanpa masalah... =)



Salam kepada semua pengikut blog ini
Ada sesuatu yang sedang membelenggu fikiran saya sejak beberapa hari ini

Semangat menulis saya semakin luntur
dari hari ke hari folder enovel saya semakin jarang di klik
sejak beberapa bulan ini juga entri enovel saya semakin berkurangan

Cik Kaseh minta maaf pada kalian yang sentiasa tertunggu2 cik kaseh update enovel
Bukan Cik Kaseh taknak update...
tapi setiap kali cik kaseh nak type cerita...
my brain stuck...
even plot dah tersedia rapi...otak tetap jammed... 
ilham tak muncul...
hati semakin tawar...
semangat dah mula hilang... 
kemudian saya terfikir nak tutup blog ni...
tapi setiap kali fikir macam ni... mesti akan terima mesej2 dan kata2 semangat dari kalian
tak kira melalui email/komen blog mahupun FB...

Thanx guy~... saya bukan penulis yang bagus tapi selalunya komen dan mesej anda semua buat saya sentiasa bersemangat...

but now... tatau nak terus menulis atau nak tinggalkan dunia penulisan ni...




P/s : hailoh~ tetiba plak tulis entri luahan perasaan malam ini... dengan lagu background Stay The Same yang mendayu2 menyapa telinga... ~hiba~


crdt pic : to my lil bro, Mr.D(yang bajet comel dlm pic tuh)

3 comments:

Miss Kira said...

ala..
jgn la stop menulis..
slow2 ya sis
^^

Hapiz Rahman said...

sama la aku.. aku dah tiga minggu tak update novel tue.. hadddoii

Kujie said...

kena penyakit FBlah ni...dah curang dgn blog