Kawan2 yg saya Sayang

Saturday, May 2, 2009

The Sengau Boy Become The Charming Guy



Hakhakhak... jgn beri perhatian sgt dengan tajuk entry.

Malam ini entry pasal OIAM grand final malam tadi. Kaseh sgt puas hati sebab Tomok dah menang. and inilah 1st time peserta pilihan Kaseh menang lepas 3 musim rancangan ini disiarkan. Musim pertama dulu, Faizal yg jadi pilihan Kaseh gagal... 2nd season, Shilla pun gagal... tapi kegagalan mereka tu cuma dipentas OIAM saja. lepas bergelar artis tengoklah siapa lebih menonjol kalau nak dibandingkan dengan si juaranya.

but malam tadi memang puas hati sesangat coz Shah Inderawan (tak mo panggil Tomok lg pasni) yg jadi juara.

hai~ teringat zaman skola dulu... layan habislah dgn lagu Sejarah Mungkin Berulang nyanyian band New Boys. tomok si budak bersuara sengau ni lah yg jadi leader nye.

tak pasal2 je malam tadi satu rumah bersuara sumbang menyanyikan lagu ni...

"Sejarah mungkin berulang~ walau engkau ku maafkan, oh kekasih... tapi mungkin hanya sementara... keikhlasan di hatimu~" lebih kurang gitulah lirik lagunya di nyanyikan oleh my bro malam tadi. punyelah kami satu rumah ketawa terbahak-bahak bila dia tiru suara sengau Tomok waktu tu. hakhakhak~

BTW... apeapehal pun sekalung tahniah diucapkan kepada Shah Inderawan yang telah memecahkan tradisi juara OIAM yg sebelum ini diungguli oleh kaum hawa selama dua musim berturut-turut.

1 comment:

miSz_cHa said...

n tomok is the 1st artis yg menang OIAM..kira ok la die tu...